Skip to content Skip to footer

DEC SPECIALS

Vanwege deze bijzondere decembermaand waarin energieën intens kunnen voelen, heb ik speciale dagen aangewezen om ondersteuning te bieden rondom een astrologische gebeurtenis en de laatste maand van het jaar.

Op de volgende dagen ben ik beschikbaar en gefocust op het bieden van groepshealingen en privéconsulten.

Maandag 21 december 2020

Woensdag 23 december 2020

Woensdag 30 december 2020PROGRAMMERING

Maandag 21 december
Groepshealing - SAVE THE DATE - Aquariustijdperk
Een grote verandering in de kosmos zorgt voor een belangrijke astrologische dag in de geschiedenis. Jupiter en Saturnus ontmoeten elkaar op 0 ° Waterman en markeren het begin aan van een nieuwe 200-jarige ERA.

De groepshealing zal de intentie hebben om balans te brengen, zodat (vage) klachten op emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek niveau de ruimte krijgen om losgelaten te worden. Na de healing zal een uitgebreid verslag dezelfde dag verstuurd worden.
Duur 60 minuten - € 11,00 - Vanuit je eigen huiskamer.


___

Woensdag 23 december
Persoonlijke sessie op afstand [AANBIEDING]
Een consult van 60 minuten afgestemd op jou. N.a.v. de healing of een onderwerp naar keuze. Gratis tips en adviezen. Een sessie zal energetisch plaatsvinden, vanuit eigen huiskamer. Een uitgebreid verslag volgt per e-mail dezelfde dag.
Duur 60 minuten - € 30,00 (50% korting)

___

Woensdag 30 december
Groepshealing Kristallijne energie
De groepshealing is gericht op het loslaten en het opladen met hoge trillingen die met de veranderingen van de kosmische activiteiten vrijkomen om mee te bewegen naar het nieuwe jaar. Een uitgebreid verslag volgt dezelfde dag per e-mail.
Duur 60 minuten - € 11,00 -
Vanuit je eigen huiskamer.

Meld je aan via onderstaande knop en geef bij het inschrijfformulier aan voor welke data je graag wil aanmelden. Voor het consult zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus wees op tijd! Betaling vooraf via betaalverzoek via E-mail.