Skip to content Skip to footer

Kinderen

Buikpijn, slaapproblemen, oorpijn, gevoeligheid, boosheid, weinig zelfvertrouwen, angst, gescheiden ouders of voel je je anders? Of vind je het lastig om je te concentreren met leren?

Misschien heb je zelf geprobeerd om het over te laten gaan en lukt het niet. Voel je dan welkom in mijn praktijk om samen te ontdekken wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen.

Als je wat ouder bent kom je de eerste keer samen met één van je ouders en bespreken we wat je graag anders zou willen. Als je wil, dan gaan we direct aan de slag. Wat we bespreken blijft tussen ons. Je bepaalt zelf wat ik aan je ouders vertel. Daar mag je op vertrouwen.

Bij wat jongere kinderen is het mogelijk om op afstand een sessie te boeken. Slaapproblemen, verlatingsangst, buikpijn en boze buien zijn de meest voorkomende klachten in de praktijk bij jonge kinderen.

Vaak zijn er 1 tot 3 sessie nodig om je weer beter te laten voelen. Kom je later nog eens langs? Dan is dat dikwijls voor een andere hulpvraag.

Jongeren

Ben je tussen de 13 en 21 jaar en lijkt het je fijn om eens met een neutrale, nuchtere coach te praten waar je alles tegen kan zeggen? Je bent helemaal welkom.

Hulpvragen
Bij problemen op school, concentratieproblemen, erbij horen, onzekerheid, heftige gevoelens, hooggevoeligheid, moeite met leren, acceptatie, scheiding of wanneer je gewoon niet lekker in je vel zit.

Als je ergens mee zit is het fijn als je het niet alleen hoeft te doen. Maak een afspraak met mij en we bekijken wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen.

Je mag alleen komen, of samen. Er is zelfs ruimte voor ouders of opvoeders wanneer je tijdens het consult beslist om het alleen te doen. Alles kan. Je kan er op vertrouwen dat jij aangeeft wat ik aan je ouders/opvoeders of leerkrachten vertel. Vaak merk je na de 1e sessie al verschil en kies jij of er nog een volgende sessie nodig is.

Volwassenen

Als volwassene kun je een vrij, tevreden en moeiteloos leven leiden. Vaak blijkt het in de praktijk anders te lopen..
Voor alle vragen die je hebt en voor alle klachten die je ervaart ben je van harte welkom.
Een greep uit hulpvragen:

Fysieke klachten:
Blaasontsteking, hoofdpijn, rugproblemen, stramheid, overgewicht, koude handen- en voeten, oorpijn, pijn in de knie, neusverkouden. En zo veel meer op te noemen. Ook bij fysieke klachten kun je bij mij terecht en gaan we zien wat de werkelijke oorzaak is.

Emotionele klachten:
Wisselende emoties, boosheid, rouw, verdriet of gewoon een vervelend gevoel waardoor je niet happy bent? In een consult bekijken we wat de oorzaak is. Het niet kunnen/willen/durven uiten is een veelvoorkomende reden waar je soms zelf geen weet van hebt. Met wat methodes, tips en adviezen kun je met een gerust hart je weg weer vervolgen.

Mentale klachten:
Oneindig gepieker, doemdenken, slapeloosheid, rusteloosheid, angst, prestatiedruk, seizoensgebonden depressie, stress of hoogtevrees. Het hoofd kan veel voor je betekenen, maar je ook uit balans halen. Ben jij benieuwd waarom ‘’jouw denken’’ je op deze manier weerhoudt van jouw doelen? Wees welkom!

Diverse hulpvragen / spiritualiteit:
Moeite met aarden, angst voor wat mogelijk is, angst voor je doel op aarde, teveel ‘’in je hoofd’’ zitten, ego controle, bang voor wat de consequenties zijn als je spiritueler wordt, piekeren over wat anderen van je denken of jezelf niet neer durven zetten als coach.

Deze hulpvragen mogen er zijn. Het is de moeite waard om te onderzoeken waarom je dit ervaart. Het brengt je verder.