Skip to content Skip to footer

Kinderen

Overgevoelig, buikpijn, slaapproblemen, oorpijn, boosheid, weinig zelfvertrouwen, angst, moeite met gescheiden ouders of voel je je anders? Of vind je het lastig om je te concentreren met leren?

Misschien heb je zelf geprobeerd om het over te laten gaan, of samen met je ouders en lukt het niet.

Je bent helemaal welkom om te bekijken wat er dwars zit, hoe we het kunnen aanpakken en wat er nodig is om het los te laten.

Voor ouders
Langskomen hoeft niet, het is mogelijk om op afstand te werken. Dat kan bij iedereen, maar vooral bij kinderen is dit heel fijn en werkt dit goed. Vader of moeder is doorgaans wel tijdens het consult in de praktijk aanwezig om er over in gesprek te gaan.

Kinderen kunnen in hun veilige omgeving blijven. Hierdoor belast je het kind zo min mogelijk.

Een kind kan met zijn of haar gedrag, emoties of patronen iets laten zien van zichzelf. Het is ook mogelijk dat het kind het onbewust spiegelt aan ouders of dat hij/zij de dynamiek laat zien binnen het gezin. Wees er van bewust dat dit naar voren kan komen in een consult. Misschien herken je dit gevoel, emotie, patroon of gedrag bij jezelf.

Voor kinderen zijn er vaak minder sessies nodig dan bij volwassenen. Denk aan gemiddeld 3 sessies van 90 minuten per hulpvraag.

Meer weten? Neem contact op of maak direct een afspraak.

Jongeren

Ben je tussen de 13 en 21 jaar en lijkt het je fijn om eens met een neutrale, nuchtere coach te praten waar je alles tegen kan zeggen? Je bent welkom.

Hulpvragen
Bij problemen op school, concentratieproblemen, erbij horen, onzekerheid, heftige gevoelens, hooggevoeligheid, moeite met leren, acceptatie, scheiding of wanneer je gewoon niet lekker in je vel zit.

Als je ergens mee zit is het fijn als je het niet alleen hoeft te doen. Maak een afspraak met mij en we bekijken wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen.

Je mag alleen komen, samen met je ouders of een vriend of vriendin. We praten over wat je dwars zit, maar jij hebt de leiding. Ik geef je tips en oefeningen die je helpen. We kunnen ook met NEI therapie bekijken waar de kern van je klacht zit.

Je kan er op vertrouwen dat jij aangeeft wat ik aan je ouders/opvoeders of leerkrachten vertel. Vaak merk je na de eerste sessie dat je meer ontspannen bent en kies jij of er nog een volgende sessie nodig is.

Vind je het spannend? Misschien helpt het om een eerste keer online kennis te maken, dan zie ik je daar. Maar, een kop thee staat altijd voor je klaar in de praktijk.

Volwassenen

Als volwassene kun je een vrij, tevreden en moeiteloos leven leiden. Vaak blijkt het in de praktijk anders te lopen..
Voor alle vragen die je hebt en voor alle klachten die je ervaart ben je van harte welkom.
Een greep uit hulpvragen:

Fysieke klachten:
Blaasontsteking, hoofdpijn, rugproblemen, stramheid, overgewicht, koude handen- en voeten, oorpijn, pijn in de knie, neusverkouden. En zo veel meer op te noemen. Ook bij fysieke klachten kun je bij mij terecht en gaan we zien wat de werkelijke oorzaak is.

Emotionele klachten:
Wisselende emoties, boosheid, rouw, verdriet of gewoon een vervelend gevoel waardoor je niet happy bent? In een consult bekijken we wat de oorzaak is. Het niet kunnen/willen/durven uiten is een veelvoorkomende reden waar je soms zelf geen weet van hebt. Met wat methodes, tips en adviezen kun je met een gerust hart je weg weer vervolgen.

Mentale klachten:
Oneindig gepieker, doemdenken, slapeloosheid, rusteloosheid, angst, prestatiedruk, seizoensgebonden depressie, stress of hoogtevrees. Het hoofd kan veel voor je betekenen, maar je ook uit balans halen. Ben jij benieuwd waarom ‘’jouw denken’’ je op deze manier weerhoudt van jouw doelen? Wees welkom!

Diverse hulpvragen / spiritualiteit:
Moeite met aarden, angst voor wat mogelijk is, angst voor je doel op aarde, teveel ‘’in je hoofd’’ zitten, ego controle, bang voor wat de consequenties zijn als je spiritueler wordt, piekeren over wat anderen van je denken of jezelf niet neer durven zetten als coach.

Deze hulpvragen mogen er zijn. Het is de moeite waard om te onderzoeken waarom je dit ervaart. Het brengt je verder.