Skip to content Skip to footer

Kinderen

Overgevoelig, buikpijn, slaapproblemen, oorpijn, boosheid, weinig zelfvertrouwen, angst, moeite met gescheiden ouders of voel je je anders? Of vind je het lastig om je te concentreren met leren?

Je bent helemaal welkom om te bekijken wat er dwars zit, hoe we het kunnen aanpakken en wat er nodig is om het los te laten.

Voor ouders
Langskomen hoeft niet, het is mogelijk om op afstand te werken. Dat kan bij iedereen, maar vooral bij kinderen is dit heel fijn en werkt dit goed. Vader of moeder is doorgaans wel tijdens het consult in de praktijk aanwezig om er over in gesprek te gaan.

Kinderen kunnen in hun veilige omgeving blijven. Hierdoor belast je het kind zo min mogelijk.

Een kind kan met zijn of haar gedrag, emoties of patronen iets laten zien van zichzelf. Het is ook mogelijk dat het kind het onbewust spiegelt aan ouders of dat hij/zij de dynamiek laat zien binnen het gezin. Wees er van bewust dat dit naar voren kan komen in een consult. Misschien herken je dit gevoel, emotie, patroon of gedrag bij jezelf.

Voor kinderen zijn er vaak minder sessies nodig dan bij volwassenen. Denk aan gemiddeld 3 sessies van 90 minuten per hulpvraag.

Meer weten? Neem contact op of maak direct een afspraak.

HSP-ers

Voel je je anders dan anderen en zou je je graag krachtig voelen in het leven?

Waar loop je tegenaan? Vooral vrouwen die klaar zijn op een volgende stap te zetten in het leven ervaren belemmeringen.

 • Wat wil ik écht?
 • Waarom durf ik niet?
 • Wat maakt dat ik blijf piekeren?
 • Hoe sta ik steviger?
 • In acceptatie kunnen leven
 • In het NU leven
 • Minder vergelijken met anderen
 • Meer onspanning ervaren.

  Klachten kunnen fysiek zijn, mentaal en emotioneel. Zelfs spiritueel. Wat heb jíj nodig om weer in harmonie te leven?

 • Als HSP-er kun je een vrij, tevreden en moeiteloos leven leiden. Vaak blijkt het in de praktijk anders te lopen..
  Voor alle vragen die je hebt en voor alle klachten die je ervaart ben je van harte welkom.
  Een greep uit hulpvragen:

  Fysieke klachten:
  Blaasontsteking, hoofdpijn, rugproblemen, stramheid, overgewicht, koude handen- en voeten, oorpijn, pijn in de knie, neusverkouden. En zo veel meer op te noemen. Ook bij fysieke klachten kun je bij mij terecht en gaan we zien wat de werkelijke oorzaak is.

  Emotionele klachten:
  Wisselende emoties, boosheid, rouw, verdriet of gewoon een vervelend gevoel waardoor je niet happy bent? In een consult bekijken we wat de oorzaak is. Het niet kunnen/willen/durven uiten is een veelvoorkomende reden waar je soms zelf geen weet van hebt. Met wat methodes, tips en adviezen kun je met een gerust hart je weg weer vervolgen.

  Mentale klachten:
  Oneindig gepieker, doemdenken, slapeloosheid, rusteloosheid, angst, prestatiedruk, seizoensgebonden depressie, stress of hoogtevrees. Het hoofd kan veel voor je betekenen, maar je ook uit balans halen. Ben jij benieuwd waarom ‘’jouw denken’’ je op deze manier weerhoudt van jouw doelen? Wees welkom!

  Diverse hulpvragen / spiritualiteit:
  Moeite met aarden, angst voor wat mogelijk is, angst voor je doel op aarde, teveel ‘’in je hoofd’’ zitten, ego controle, bang voor wat de consequenties zijn als je spiritueler wordt, piekeren over wat anderen van je denken of jezelf niet neer durven zetten als coach.

  Deze hulpvragen mogen er zijn. Het is de moeite waard om te onderzoeken waarom je dit ervaart. Het brengt je verder.