Skip to content Skip to footer

Hsp coach

HSP coach

Je kunt bij mij terecht als je het even niet meer weet op te lossen, wanneer je de vicieuze cirkel wil doorbreken of wanneer je het fijn vindt om met een neutrale coach om tafel te zitten die weet hoe jouw wereld in elkaar steekt. Natuurlijk coach ik ook HSP die meer licht in hun leven willen aanbrengen

Als gediplomeerd en ervaren hoogsensitieve coach praat ik dezelfde ''taal'' als mijn HSP cliënten. Dat zorgt voor een prettige en heldere communicatie en voor een ontspannen omgeving.

HSP coaching naast het geven van therapie als compleet aanbod.

Voel je veilig en gezien om alle vragen die je hebt te stellen. Ik ben van nature integer en neutraal ingesteld als HSP.

Als HSP coach faciliteer ik cliënten op een fijne, vakkundige manier.

Vragen die ik mezelf, als coach, stel zijn; Hoe kan ik de cliënt weer in contact brengen met wie hij in werkelijkheid is? En hoe ondersteun ik de cliënt om volledig in zijn kracht te komen en op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel) gezond te zijn?

Om te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied ben ik Master (NEI) coach om de verdieping in het holistisch coachen op te zoeken. Ik volg diverse bijscholingen en intervisies om up to date te blijven als HSP coach.

Over de praktijk

Ervaring uit de praktijk:

”Al een tijdje voelde ik me niet lekker in mijn vel zitten, maar ik wist niet zo goed waar het door kwam. Via een vriendin kwam ik bij Tessa terecht. Vanaf de eerste sessie voelde het goed; het was zó bijzonder, bijna niet in woorden te omschrijven. In de praktijk hangt een hele fijne energie en Tessa is een betrokken, meelevende en lieve therapeute. Wat ik heel fijn vind is dat alles er mag zijn; alles is oké. Inmiddels een aantal maanden verder voel ik me zo gegroeid en kan ik wel zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. Dank je wel. Liefs, Amber”

Ga naar alle cliëntervaringen

HSP coach in Nijmegen

Wat kun je verwachten van een consult?

We nemen de tijd om je hulpvragen en wensen helder te krijgen. Ik luister naar wat je zegt, ik kijk hoe je het vertelt (houding en lichaamstaal) en hoor de overtuigingen, patronen of belemmeringen terug in je verhaal. Als extra zintuig voel ik ook waar eventueel boosheid, verdriet of blokkade in je lichaam zit. Op een prettige manier maak ik je bewust van wat je zegt én wat je niet laat blijken. Ik geef je handvatten, vraag dóór wanneer het voor jou belangrijk is, geef licht op gebaande paden, maak het duidelijk en helder.

Ik ben een nuchtere, toegewijde, vrolijke en intelligente coach. Wanneer ik merk dat er extra focus mag zijn op een bepaald onderwerp, dan leid ik je er naar toe. Hoor ik dat je onbewust het thema vermijdt, dan geef ik dit terug. Voel ik dat er spanning opkomt, dan laat ik je het weten.

Mijn coaching is een samenwerking tussen ons waarin jij centraal staat en waar mijn volledige aandacht naartoe gaat.

Veelvoorkomende hulpvragen en intenties HSP:

  • Ik wil leren mijn grenzen te stellen naar de buitenwereld (werk, familie, sociale kring).
  • Hoe zorg ik voor balans en tijd voor mezelf?
  • Relaties en HSP
  • Ik mag mijn ruimte innemen
  • Meer vertrouwen en innerlijke rust
  • Minder in mijn hoofd zitten
  • Mijn spiritualiteit ontdekken
  • Patronen zien en doorbreken
  • Angst loslaten
  • Mijn emoties leren uiten, ik mag mezelf zijn.

 

Maak een afspraak voor een consult bij mij.