Skip to content Skip to footer

NEI Therapie

Wat is NEI Therapie

NEI therapie is een krachtige, vriendelijke methode waarbij de oorzaak van de klacht snel duidelijk wordt. Een ideale ''tool'' die voor veel hulpvragen inzetbaar is. Dat is de reden dat ik voor NEI therapie gekozen heb binnen mijn praktijk in Nijmegen.

NEI therapie staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het speelt zich af op onbewust niveau, heeft alles te maken met emoties en is voor meer dan 90% verantwoordelijk voor klachten. NEI spoort op, maakt helder om vervolgens via de integratie blokkades los te laten.

Wat doet NEI Therapie?

Tijdens een NEI sessie speurr ik met behulp van de biotensor en mijn NEI map samen met jou naar vergeten gebeurtenissen, onbewuste emoties en naar datgene wat jou belemmert. Dat is prettig, ''het hoofd'' heeft hier niets in te zeggen. We duiken echt de diepte in, naar het onbewuste niveau. Je gaat niet onder hypnose, je bent volledige bij bewustzijn. Dat maakt de drempel lager voor sommige.

Samen bespreken we waar ik precies op uit kom. Dit zorgt dat het helder wordt. Tijdens het ''integreren'' herhaal ik o.a. wat we besproken hebben. De linker- en rechterhersenhelft reageren hierop en ''snappen'' waar de klacht vandaan komt. Hierdoor treedt heling op. Meestal heeft het direct het eerste effect, denk aan ontspanning.

NEI therapie zet ik holistisch in, waardoor de klacht op ieder niveau aangepakt wordt.

Je kunt bij mij terecht voor diverse hulpvragen, groot of klein. Als NEI Master heb ik een extra verdiepingsjaar gevolgd en beschik ik over (meer dan) alle kennis.

Ik werk samen met andere NEI Master therapeuten om kennis up-to-date te houden en onze cliënten op de beste manier te consulteren.

NEI in de breedte

NEI therapie werkt op emotioneel niveau, mentaal niveau, voor ongewenste gedragingen, patronen, fysieke klachten en spirituele blokkades. Het ‘’zoomt’’ als het ware in op:

Gebeurtenissen en onverwerkte emoties;
Patronen – een vicieuze cirkel;
Belemmerende overtuigingen – bijv. ‘Het lukt mij nooit’’;
Saboteurs in je systeem – Je zegt ''Ja'' maar doet ''Nee'';
En nog veel meer…;
Het maakt het onbewuste, bewust. Daardoor erken je het deel wat niet gezien werd en kun je het een plek geven.

Wat kan NEI voor jou betekenen?

NEI therapie in Nijmegen. Je krijgt een helder beeld van wat er (onbewust) afspeelt in jouw systeem, waardoor je meer inzicht krijgt in je handelen, je emoties en blokkades. Een sessie is helend, omdat het opruimt en bevrijd. NEI brengt positieve beweging in je systeem.

Omdat NEI inzetbaar is voor jong en oud, en voor een heel groot deel van alle klachten, is het een ideale therapie om mee te werken. Het is werkt snel en effectief. Omdat je niets hoeft her te beleven is het een zeer vriendelijke therapie.

Gun je zelf ook een sessie en start met een schone lei. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te plannen met mij. Je bent van harte welkom bij mij in Nijmegen.