Skip to content Skip to footer

Wat is N.E.I. Therapie

N.E.I. Therapie in Nijmegen is een krachtige, vriendelijke methode die snel naar de kern van de klacht gaat. Een ideale ''tool'' die voor veel hulpvragen inzetbaar is. Dat is de reden dat ik voor N.E.I. therapie gekozen heb in mijn praktijk in Nijmegen. N.E.I therapie is ontstaan door het samenvoegen van verschillende therapieën. Het beste blijft over, en dat is te merken!

Wat doet N.E.I Therapie?

N.E.I. Therapie kijkt naar het onbewuste en onverwerkte in jezelf. Het spoort de oorzaak op en ruimt blokkades op. Hierdoor maakt het de weg vrij voor het zelfhelend vermogen. De klacht verminderd en kan ook volledig verdwijnen.

‘’N.E.I. staat voor Neuro Emotionele Integratie. Onverwerkte onbewuste emoties worden erkent en losgelaten. Daardoor hoeft de klacht zich niet meer te laten zien. Heling treedt op, op elk niveau’’

Leer jezelf beter kennen en ruim blokkades op met N.E.I. therapie bij mij in Nijmegen.

N.E.I. in de breedte

N.E.I, werkt op emotioneel niveau, mentaal niveau, voor ongewenste gedragingen, patronen en voor fysieke klachten. Het ‘’zoomt’’ als het ware in op:

Gebeurtenissen en onverwerkte emoties;
Patronen – een vicieuze cirkel;
Belemmerende overtuigingen – bijv. ‘Het lukt mij nooit’’;
Saboteurs in je systeem – Je weerhoud jezelf van je doel;
En nog veel meer…;
Het maakt het onbewuste, bewust. Daardoor erken je het deel wat niet gezien werd en kun je het een plek geven.

Wat kan N.E.I. voor jou betekenen?

N.E.I therapie in Nijmegen. Je krijgt een helder beeld van wat er (onbewust) afspeelt in jouw systeem, waardoor je meer inzicht krijgt in je handelen, je emoties en blokkades. Een sessie is helend, omdat het opruimt. N.E.I. brengt positieve beweging in je systeem.

Omdat N.E.I. inzetbaar is voor jong en oud, en voor een heel groot deel van alle klachten, is het een ideale therapie om mee te werken. Het is werkt snel en effectief. Omdat je niets hoeft her te beleven is het een zeer vriendelijke therapie.

Gun je zelf ook een sessie. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te plannen met mij. Je bent van harte welkom bij mij in Nijmegen.