Skip to content Skip to footer

Wat is N.E.I. Therapie

N.E.I. therapie is een krachtige, vriendelijke methode waarmee je snel duiding krijgt over de oorzaak van de klacht. Een ideale ''tool'' die voor veel hulpvragen inzetbaar is. Dat is de reden dat ik voor N.E.I. therapie gekozen heb binnen mijn praktijk in Nijmegen.

N.E.I. therapie staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het speelt zich af op onbewust niveau en is voor meer dan 90% verantwoordelijk voor klachten. N.E.I. spoort op en maakt helder. Vervolgens kun je het een plekje geven en loslaten.

Wat doet N.E.I Therapie?

Tijdens een N.E.I. sessie spoor ik met behulp van de biotensor en mijn N.E.I. map naar vergeten gebeurtenissen, onbewuste emoties en naar datgene wat jou belemmert. Dat is prettig, ''het hoofd'' heeft hier niets in te zeggen. We duiken echt de diepte in, naar het onbewuste niveau.

Samen bespreken we waar ik precies op uit kom. Dit zorgt dat het helder wordt. Tijdens het ''integreren'' herhaal ik o.a. wat we besproken hebben. De linker- en rechterhersenhelft reageren hierop en ''snappen'' waar de klacht vandaan komt. Hierdoor treedt heling op. Meestal heeft het direct effect, denk aan ontspanning.

N.E.I. therapie zet ik holistisch in, waardoor de klacht op ieder niveau aangepakt wordt.

Je kunt bij mij terecht voor diverse hulpvragen, groot of klein. Als N.E.I. Master heb ik een extra verdiepingsjaar gevolgd en beschik ik over alle kennis.

N.E.I. in de breedte

N.E.I. therapie werkt op emotioneel niveau, mentaal niveau, voor ongewenste gedragingen, patronen en voor fysieke klachten. Het ‘’zoomt’’ als het ware in op:

Gebeurtenissen en onverwerkte emoties;
Patronen – een vicieuze cirkel;
Belemmerende overtuigingen – bijv. ‘Het lukt mij nooit’’;
Saboteurs in je systeem – Je weerhoud jezelf van je doel;
En nog veel meer…;
Het maakt het onbewuste, bewust. Daardoor erken je het deel wat niet gezien werd en kun je het een plek geven.

Wat kan N.E.I. voor jou betekenen?

N.E.I. therapie in Nijmegen. Je krijgt een helder beeld van wat er (onbewust) afspeelt in jouw systeem, waardoor je meer inzicht krijgt in je handelen, je emoties en blokkades. Een sessie is helend, omdat het opruimt. N.E.I. brengt positieve beweging in je systeem.

Omdat N.E.I. inzetbaar is voor jong en oud, en voor een heel groot deel van alle klachten, is het een ideale therapie om mee te werken. Het is werkt snel en effectief. Omdat je niets hoeft her te beleven is het een zeer vriendelijke therapie.

Gun je zelf ook een sessie en start met een schone lei. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te plannen met mij. Je bent van harte welkom bij mij in Nijmegen.