Skip to content Skip to footer

Online coaching

Online coaching

Online coaching is een vorm van coaching die op afstand gegeven wordt. Op deze manier is mijn aanbod voor iedereen bereikbaar. Ontspannen vanuit je huiskamer. Fijn voor kinderen of wanneer je ver weg woont.

We ontmoeten elkaar op Skype voor een intake. Ik luister graag naar jouw hele verhaal, daarom houd ik geruime tijd aan voor dit eerste contact. Wanneer alles helder is ga ik voor je aan de slag.

Ik werk ”op afstand” zodat ik me goed kan afstemmen en alles kan meenemen op alle niveaus.
Na ieder online coaching consult ontmoeten we elkaar online en bespreken we de uitkomsten. Tevens is er ruimte voor vragen.

Persoonlijk pakketje per post met verslag.
Als ik alles uitgemeten en geïntegreerd heb stuur ik per post een zeer uitgebreid verslag met tips en adviezen. Daarbij vul ik het pakketje met extra’s die van toepassing zijn op de sessie. Dat kan een afbeelding zijn, muziek, een orakelkaart, een edelsteen, een (ziele)tekening of een boodschap die ik aan je door mag geven. Laat je verrassen! Het pakket verstuur ik aangetekend. Het verslag liever per e-mail? Dat kan natuurlijk ook.

Voor iedereen.
Deze vorm van coaching is er voor iedereen. Baby’s, kinderen, jongvolwassenen, volwassenen, zwangeren (of zwanger willen worden) en zelfs voor (huis)dieren.

Tarief
Per sessie betaal je het standaard tarief van € 85,- (per anderhalf uur). Er zijn vaak 1 tot 3 sessies nodig. Wanneer alles in balans gebracht is, ontvang je het samengestelde pakket per post gratis.

Een mooie review vind je hieronder:
‘’Het was fijn dat ik bij Tessa terecht kon en toch thuis kon zijn. Anders was ik 4 uur onderweg in totaal. Na 2 weken is mijn rugpijn zo verminderd. Dat is tot nu toe niemand nog gelukt. Ik ga er vanuit dat het over een aantal weken helemaal weg is. Het pakketje heb ik per post ontvangen en het is zo leuk om uit te pakken. Een verslag van 3 a4tjes wat zo ontroerend was en een buisje met olie en een bijzondere veer en een mooie edelsteen. Echt zo mooi, liefdevol. Dank je wel Tessa voor al je aandacht. Liefs Hanneke’’

Wil je meer weten over mijn online coaching? Klik op contact om je vraag te stellen.
Vragen worden meestal binnen 1 a 2 werkdagen beantwoord.

Ik kijk er naar uit om je te mogen coachen en om af te stemmen op jou!

Als coach en therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverenigingen VVNT www.vvnt.nl. en de CAT www.catcollectief.nl.

healing