Skip to content Skip to footer

Over de praktijk

Je bent van harte welkom!

Wanneer je met mij om tafel zit heb ik een nieuwsgierige en open houding. Ik ben enthousiast, toegewijd, zeer intuïtief, maar houd van een nuchtere aanpak. Van anderen hoor ik regelmatig dat gelijk tot rust komen in de praktijk. Dat heeft er mee te maken dat ik zorg dat de ruimte energetisch een hoge trilling heeft. Een helende ruimte.

Mijn missie is dat ik als hsp coach, therapeut en healer even op je pad mee mag lopen om samen met jou te werken aan obstakels die je onderweg tegen komt. Daarna kun je weer moeiteloos verder op weg. Mijn consulten zijn daarom meestal van korte duur. Mocht ik je weer zien, dan is dat vaak voor een andere hulpvraag.

Tijdens een consult mag alles besproken worden, ik ben van nature zeer neutraal ingesteld en volg daarnaast het privacybeleid. Voel je veilig en gezien in mijn praktijk.

praktijk