Skip to content Skip to footer

Reacties van mijn cliënten

Reviews van mijn cliënten uit de praktijk.

Anouk (28) uit Venlo
Uit het denken, naar het voelen vanuit het hart. Een mooie reis naar haar kern.

‘’Ik had altijd het idee dat ik het stuk persoonlijke ontwikkeling wel zelf kon doen. De laatste tijd liep ik iedere keer tegen dezelfde patronen en innerlijke onrust/blokkades aan. Toen ik op zoek ging naar hulp kwam ik op Tessa’s site terecht en ik voelde toen al dat dit was wat ik nodig heb. Mijn eerste sessie bij Tessa heeft dit gevoel bevestigd. Ik vond de sessie heel waardevol en bijzonder. Inmiddels zijn er vele dingen helder geworden en naar boven gekomen waar ik zelf met mijn bewuste mind nooit bij had kunnen komen. Ik heb het idee dat de methode die Tessa toepast precies is wat ik nodig heb om innerlijke onrust en blokkades te laten gaan. Tessa heeft me heel erg op mijn gemak gesteld en echt de tijd voor me genomen. Eigenlijk zou ik iedereen aanraden zo’n sessie te volgen.

Amber (26) uit Nijmegen
HSP in balans brengen en het als bijzonder waardevol gaan ervaren.

”Al een tijdje voelde ik me niet lekker in mijn vel zitten, maar ik wist niet zo goed waar het door kwam. Via een vriendin kwam ik bij Tessa terecht. Vanaf de eerste sessie voelde het goed; het was zó bijzonder, bijna niet in woorden te omschrijven. In de praktijk hangt een hele fijne energie en Tessa is een betrokken, meelevende en lieve therapeute. Wat ik heel fijn vind is dat alles er mag zijn; alles is oké. Inmiddels een aantal maanden verder voel ik me zo gegroeid en kan ik wel zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. Dank je wel. Liefs, Amber”

Simone (39) uit Nijmegen
Komt graag langs voor coaching in hoe om te gaan met bepaalde situaties in haar leven.

”Tessa laat je jouw verhaal doen. Door haar vragen geeft ze sturing aan waar je staat in je eigen proces. Tevens geeft ze handvatten om op een andere manier naar thema’s te kijken. Ze loopt met je mee op je levenspad, maar laat jou de snelheid hierin bepalen. Je moet klaar zijn om dit met jezelf aan te kunnen en durven gaan, maar je ervaart na elke sessie hoe je dichter bij jezelf komt. Tessa, dankjewel voor je onvoorwaardelijke zijn! – Simone

Roos (39) uit Beek
Meelopen op haar pad om onderweg van advies en coaching te voorzien.

”Met heel uiteenlopende vragen ben ik bij Tessa geweest in de afgelopen jaren. Emoties waar ik last van had, spanningen en moeilijkheden in mijn omgeving. Steeds weer was het een verademing om samen te zitten werken. Er kwamen inzichten naar voren en vooral rust en ontspanning. Er is overal ruimte voor, Tessa voelt heel fijn in en mee en is betrokken en toegewijd. Als ik er niet meer uit kom, ga ik naar Tessa. Groetjes Roos.”

Stacey uit Amsterdam
Na één sessie was haar doel bereikt.
”Ik vond het heel bijzonder en ik heb even de tijd nodig (gehad) om bij te komen. 🙂
Tijdens mijn treinreis naar Amsterdam was ik heel moe…maar ook verlicht. Dankjewel Tessa voor je mooie woorden.”
Lisa (20) uit Arnhem
Balans tussen het denken en het voelen, ”er mogen zijn”, rust.

”Bij Tessa ervaarde ik bij de eerste sessie al veel rust en ontspanning. Het voelt alsof ik ”tijd voor mezelf” heb als ik in de praktijk ben, niet dat je bij je therapeut zit. Dat maakt het fijn om naar Tessa te gaan. Ze is lief, zorgt voor een fijne sfeer, is in je geinteresseerd en weet wat ze doet. Dankjewel.”

Juliette (21) uit Deventer
Omgaan met je hooggevoeligheid en grenzen stellen

”Graag schrijf ik mijn ervaring op, omdat ik alleen maar blij ben dat ik Tessa gevonden heb. Tessa laat mij voelen dat mijn gevoeligheid een mooie kwaliteit is. Eerder voelde ik dat niet, ik wilde er juist van af. Door in gesprek te gaan en met NEI therapie te zien wat er nog vastzat in mijn onderbewuste, kan ik steeds meer voelen wat goed is voor mij. Ik vind het zo bijzonder dat Tessa uitmeet wat mij daadwerkelijk dwars zit en ik het los mag laten. Dat voelt als een opluchting. Tessa, ik ben je erg dankbaar en ik kijk uit naar onze volgende afspraak. xxx”