Skip to content Skip to footer

Energetisch communiceren

Consult op afstand

Als HSP of hooggevoelige / sensitieve coach is het mijn kwaliteit om contact te kunnen maken met frequenties en energie.

In de praktijk geef ik healing door energie te kanaliseren en te verhogen naar een helingsvorm. Daarnaast geef ik readings over een persoon of zijn of haar lichaam door middel van een bodyscan. Maar, ook tussen de consulten door mag ik soms een boodschap doorgeven van een gids of een overleden geliefden. Het is erg dankbaar ''werk''. Wie weet ontvang jij het volgende consult een mooie boodschap!

Een overzicht van wat ik aanbied:

Healing

Healing zorgt voor balans in energie.
Voor lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid.

Wanneer er een disbalans optreedt, kan dit zorgen voor een verstoring.
Met een healing zorg ik er voor dat dit geheeld wordt.

Healing betekent letterlijk heling, oftewel heel maken. Healing wordt in het Engels ook gebruikt voor genezing. In het Nederlands wordt met healing of heling vaak een alternatieve manier van genezing bedoeld.

Ik ben gediplomeerd Shamballa, Multi Dimensional Healing Master.

Healingsvormen:
- Algemene healing
- Specifieke healing op basis van een klacht
- Uitgebreide reading & healing
- Healing karmische verbindingen
-Healing voor dieren (www.dedierentherapeut.nl)

Uitgebreide reading & healing

Voor diverse klachten kun je een reading & healing aanvragen. Alles is energie en daarom ook te helen met energie.

Mijn werkwijze

Allereerst schoon ik energievelden op. Daarna zal ik inzoomen op het volledige (energie)lichaam om te onderzoeken wat aandacht nodig heeft, dat is de reading. Door middel van de reading wordt duidelijk waar een verstoring(en) zit en wat het nodig heeft om weer in balans te komen.

Vervolgens zal ik de aandachtspunten helen door middel van een healing. Dat kan op verschillende manieren en is afhankelijk van wat zich aandient. Een uitgebreid verslag volgt dezelfde dag.

Het is goed om na 2 a 3 weken opnieuw een reading & healing te laten verzorgen, om te bekijken wat geheeld is en waar nog een disbalans zit. Het is mooi om de vooruitgang te zien.

Verbindingen helen of loslaten

Iedereen legt verbindingen, bewust of onbewust. Een verbinding tussen moeder en kind is energetisch vaak de krachtigste. Ook de relatie tussen partners is een belangrijke energetische verbinding. Echter, je maakt ook energetische verbindingen met kennissen of zelfs voorbijgangers wanneer jullie met elkaar resoneren.

Vanuit de praktijk bied ik verschillende consulten aan op afstand. Op afstand wil zeggen dat je je in je eigen omgeving kunt blijven en je niet naar mij toe hoeft te komen. Ja, zelfs het buitenland werkt.

Consulten:
 • ”Verbroken verbinding” in liefdesrelaties
  Bij relatieproblemen is er vaak een verstoort
  energetisch veld wat geheeld mag worden.

 • ”Verbroken verbinding” ouder-kind
  Een belangrijke verbinding die geheeld mag worden.

 • Verbinding in het gezin
  Een sessie van 3 consulten om de verbinding onderling te helen

Zie tarieven voor de investering.