Skip to content Skip to footer

Therapie

Alternatieve therapie

Vriendelijke therapie in een ontspannen en inspirerende omgeving.

Een uitgebreid intakeformulier zorgt voor een holistische benadering. Waar loop je tegenaan? Wat herken je in jezelf? Je ervaart nu dit, waar wil je naar toe? Wanneer we dit duidelijk hebben starten we met (alternatieve) therapie.

Van emotie tot fysiek ongemak

Mijn visie is dat emoties kunnen opbouwen, totdat de emmer vol raakt en overloopt, dan kunnen symptomen of klachten ontstaan.

Ervaar je spanning, piekergedachten, rugpijn, eczeem of buikkrampen? Wat is hiervan de oorzaak? Bewust is dit vaak niet te achterhalen. Daarom werk ik in de praktijk met het onderbewustzijn. Het is niet ''het denken'' wat centraal staat, maar alle gebeurtenissen er ervaringen die je ooit opgedaan hebt en ergens opgeslagen zijn.

Naar de kern

Door de werken met ”alles wat opgeslagen is”, kun je daadwerkelijk naar de kern van de klacht gaan.

Dit is de basis van NEI therapie.

Een prettige therapie die helder maakt, bewustzijn creëert, en waardoor je de vastzittende emotie of gebeurtenis los kan laten.

Met NEI therapie ben je volledig bij bewustzijn en herbleef je niets. We zijn samen in gesprek over wat zichtbaar wordt. Een fijne therapie voor hsp!

Binnen de therapie houd ik rekening met verschillende fases van je leven. 

Fase 1: De start en je geboorte 
Fase 2: kind en jongere
Fase 3: jongvolwassene
Fase 4: volwassene
Fase 5: oudere

Fase 1 bestaat uit de zielervaring, karma, generaties, oer-emoties en eventueel tweelingmanifestatie.

Maak een afspraak voor een consult bij mij.
de biotensor

Therapie & methodes

NEI therapie – van hoofd naar hart

Met deze krachtige therapie snel naar de kern.

EFT – Maak jezelf vrij

Een makkelijke manier om direct ontspanning te ervaren en emoties los te laten. Binnen de praktijk is dit een mooie methode om thuis te herhalen.

Intuïtieve opstelling – Familie opstellingen

Het kan fijn zijn om het thema waar je vastloopt eens letterlijk zichtbaar te maken. We maken dit helder met een opstelling. Tijdens de opstelling coach ik om je je angsten, blokkades, innerlijk kind of basisbehoeften te doorgronden. Energetisch werkt dit door! Dat maakt het een waardevolle therapie-vorm.

NLP – Neuro Linguistisch Programmeren

De brede therapeutische vorm van NLP komt overal in de praktijk naar voren. Zowel bij coaching als bij therapie.

Therapie op afstand

Ja, het is zeker mogelijk om, vooral NEI therapie, in te zetten op afstand. Je hoeft bij de afspraak niet in de praktijk aanwezig te zijn. Hoe het werkt kun je lezen bij ”Lichtwerk”. Vooral bij kinderen en dieren werkt het bijzonder krachtig.