Skip to content Skip to footer

HSP coach

HSP coach

Zoek de verdieping op

Wanneer je ervaren bent in persoonlijke groei en je je bewustzijn hebt vergroot kun je terecht bij de verdiepende consulten. Breng jezelf naar een hoger niveau, verrijk jezelf en ontwikkel je kwaliteiten en eigenschappen in een inspirerende omgeving.

HSP specialist

Wat kun je verwachten?

Mijn toewijding en volledige afstemming, zodat we onze eigen ruimte creëren om in te werken.

Mijn werkwijze is een holistische mix van coaching, werken met het bewustzijn en onderbewustzijn, energetische therapie, methodes, oefeningen, mediumschap en healing.

In dit verdiepende deel accelereren we op ieder niveau van de 5 elementenleer.

Dit kan per consult of in een volledig verdiepingstraject.

Verdiepingstraject Meesterschap

.

De 5 elementen staan voor een cyclus. Je vindt de seizoenen er in terug, de maanstanden, de menstruatiecyclus, en zelfs het leven. Dat maakt dat ik de 5 elementenleer uit de Chinese Geneeswijze graag verweef in mijn werkwijze. Naast bovenstaande thema’s behandelen we ook de cycli, de seizoenen in geometeorologie – De weersinvloeden op de mens (mijn ”afstudeeropdracht”). Ook deze thema’s komen veelvuldig terug:

  • Tweelingmanifestatie
  • Overgenomen emoties
  • Leren loslaten
  • Moederschap (met jonge kinderen)
  • Gezinsdynamiek
  • Scheiding

Kies voor een uitgebreid palet aan nieuwe ervaringen binnen het verdiepingstraject voor HSP. De ontwikkelingen die positieve beweging geven in je leven zal je op ieder gebied gaan herkennen. Wanneer dit ook je werkende leven positief beinvloed weet dan dat je ook bij je werkgever (een deel) kunt declareren.