Skip to content Skip to footer

(Intuïtieve) coaching en therapie, de basis van consulten met hooggevoelige cliënten. Het valt op dat er steeds meer ruimte vrij komt om te ontdekken dat iedereen zijn of haar eigen ”helpers” heeft die zich kenbaar willen maken. Vaak zijn deze gidsen erg blij als ze eindelijk gehoord worden, zodat zij met je samen kunnen werken.

Resoneert dit met je? Wie weet voel je wel dat er ook voor jou een gids is die jou dolgraag wil ontmoeten.

In deze tijd trekken sluiers op en is er veel meer mogelijk, meer dan eigenlijk voor mogelijk te houden was. Dus verbaas je nergens over, alles kan. 🙂

Een mooi consult van laatst had als thema ”je bent niet alleen”. In het consult werd duidelijk dat zij klaar was om haar lichtteam te ontmoeten, die zij op dat moment nodig had om bepaalde diepe trauma’s los te laten. Toen we het team uitnodigden verscheen er een grote glimlach op haar gezicht. Wat een herkenning, blijdschap en vreugde was voelbaar.

De gids die haar kon helpen met dit vraagstuk liet weten dat we in dit consult veel van haar trauma konden opruimen, ze was er klaar voor. Een enorme kracht voegde zich met ons en met een paar diepe zuchten merkten we beide op dat de energie ineens zoveel lichter geworden was. Ze was lichter geworden en zoveel vrolijker!

Waar het hoofd de overtuiging kan hebben dan het een moeizame weg moet zijn om trauma aan te kijken, te omarmen en los te laten, wordt opgemerkt dat dit ook moeiteloos mag gaan.

Ik schrijf dit artikel, omdat het voor mij belangrijk is om te delen dat deze mogelijkheid van ”hulp van boven” bestaat. We hoeven het niet alleen te doen.

Soms kun je een engel vragen om even te leunen, even een steuntje in de rug. Of vragen voor hulp bij een situatie die je blijft puzzelen, en ook bij het loslaten óf toevoegen van heling. Wat ik voel, is dat dit in de toekomst steeds belangrijker wordt. Dat vind ik een hele mooie wending 🙂

Ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp? Wil je weten hoe je contact kan maken met jouw team? Neem contact met mij op, ik kom er binnen een dag op terug.

Lieve groet,

Tessa