Skip to content Skip to footer

Volledig aanbod

Mijn aanbod

Persoonlijke coaching en therapie aangevuld met energetisch lichtwerk.

Ervaar een consult als een ontspannen sessie, met krachtige coaching, vriendelijke therapie, in een ruimte waar je direct leert. Je leert over jezelf, maakt interessante oefeningen eigen, ontvangt handvatten en informatie.

Voel je dat je meer vanuit je kern mag gaan leven? Doorbreek patronen en kies voor een bloeiender leven. Je bent meer dan welkom om direct de eerste stap te zetten.

Volledig holistisch

Je bent al compleet, daarom vraagt goede coaching en therapie om door alle lagen heen te kijken; holisme.

Want, wat als het ''oude'' complete niet meer werkt voor jou en jezelf graag in een ander jasje steekt wat invloed kan hebben op je emoties, je denken (mentaal), je lichaam (fysiek) en zelfs het spirituele (je intuitie)?

Als hooggevoelige kun je energiek opstaan, fysiek sterk zijn, levensvreugde ervaren, je voeten stevig op de aarde hebben staan, intens genieten, je gave ontwikkelen, met open hart leven en innerlijke rust ervaren terwijl je doet waar je gelukkig van wordt.

Als je dit leest en merkt dat het (nog) niet echt lukt, dan ben je het 100% waard om te onderzoeken wat maakt dat je dat (nog) niet kán ervaren.

Maak nu een afspraak om bewust te worden van je comfortzone, om andere keuzes te maken, het oude los te laten en het nieuwe te ontvangen én vast te houden.

HSP coaching
HSP therapie
NLP
(Familie) opstelling
EFT – Maak jezelf vrij
Lichtwerk
Integraal
Maak een afspraak