Skip to content Skip to footer

Volledig aanbod

Mijn werkwijze

Ervaar een consult met mij als een ontspannen sessie, met krachtige coaching, vriendelijke therapie samengaand met mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens die zorgen voor een bijzondere holistische mix..

Kies je voor het HSP traject? Dit is inclusief een verrijkende training waarbij je alles leert over hooggevoeligheid met bijpassende technieken en handvatten.

Voel je dat je meer vanuit je kern mag gaan leven? Doorbreek patronen en kies voor een bloeiender leven. Je bent meer dan welkom om direct de eerste stap te zetten.

Volledig holistisch

Je bent al compleet, daarom vraagt mijn werkwijze voor HSP om door alle lagen heen te kijken; holisme.

Want, wat als het ''oude'' complete niet meer werkt voor jou en jezelf graag in een ander jasje steekt wat invloed kan hebben op je emoties, je denken (mentaal), je lichaam (fysiek), het energetische en spirituele (je intuïtie ?

Als hooggevoelige kun je energiek opstaan, fysiek sterk zijn, levensvreugde ervaren, je voeten stevig op de aarde hebben staan, intens genieten, je gave ontwikkelen, met open hart leven en innerlijke rust ervaren terwijl je doet waar je gelukkig van wordt.

Als je dit leest en merkt dat het (nog) niet echt lukt, dan ben je het 100% waard om te onderzoeken wat maakt dat je dat (nog) niet kán ervaren.

Maak nu een afspraak om bewust te worden van je comfortzone, om andere keuzes te maken, het oude los te laten en het nieuwe te ontvangen én vast te houden.

HSP coaching
HSP therapie
NLP
(Familie) opstelling
EFT – Maak jezelf vrij
Consult op afstand
Workshops
Integraal
Maak een afspraak