Skip to content Skip to footer

Over mij

Mijn naam is Theresia (Tessa) Barten, getrouwd, moeder van 2 kinderen, en oprichter en eigenaar van Praktijk Theresia, integrale coaching, therapie en meer.

Als coach, therapeut en healer is het mijn missie om cliënten datgene te bieden waardoor zij kunnen helen. Weer bewust te worden van hun (licht)kracht, zodat zij weer stralen.

Van nature ben ik zeer sensitief, pas later werd daar een naam aangegeven: HSP / nieuwetijdskind. Een lange tijd ben ik zoekende geweest en was mijn gevoeligheid iets wat in de weg zat. Door mijn intuïtie te volgen is de sensitiviteit inmiddels mijn kracht, iets bijzonder waardevols.

Met veel toewijding, plezier, enthousiasme en compassie laat ik iedereen graag ervaren dat je met een open blik en met vertrouwen je wereld verbreedt en wonderen kunt verwachten.

Wat ik dagelijks doe in de praktijk is privécoaching, afstandscoaching en het geven van gratis groepshealing en spirituele ondersteuning in mijn besloten Facebookgroep. Ik schrijf gastcolumns en ik werk met en voor dieren

Mijn opleidingen
Met veel passie heb ik mij verdiept in alternatieve geneeswijzen. Ik vind het boeiend dat er zoveel (andere) wijsheden zijn. Mijn boekenkast staat vol met de meest uiteenlopende titels. Dat is de reden dat ik voor N.E.I. therapie gekozen heb.

N.E.I. bundelt oosterse geneeswijze en alternatieve therapie samen tot één krachtige therapie. De opleiding voor N.E.I. coach en N.E.I. Master heb ik gevolgd bij trainer Jolanda Vleugel Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie.

Mijn sensitiviteit heb ik bij Jolanda Vleugel leren inzetten, maar eerder ook bij trainer Ellen Engelaar met Shamballa – Multi Dimensional Healing (MDH) / New Paradigm Multi Dimensional Transformation.

Ik werk met verschillende methodes uit opleidingen, workshops en cursussen die ik afgelopen jaren heb mogen volgen.

Cliënten zie ik in de praktijk voor privécoaching of we plannen een afspraak ”op afstand”. Dit maakt dat iedereen die graag door mij gezien wil worden, ook gezien kán worden. Daarbij is een tussentijdse ‘’check’’ sneller mogelijk.

Hopelijk ontmoeten we elkaar, ik kijk er naar uit!

Lieve groet,
Tessa 

Mijn werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier bekijken we wat voor jou echt belangrijk is. Wat is jouw hulpvraag en wat wil je precies bereiken? Een behandelplan volgt meestal op basis van de 5 elementenleer (link) Het geeft helder weer waar de focus op gelegd mag worden. Dan gaan we aan de slag…

De biotensor zet ik regelmatig in als hulpmiddel. Dit is een zeer gevoelig meetinstrument. Het meet alles wat je ooit gevoeld, ervaren, gedacht of meegemaakt hebt. Dat werkt perfect, omdat je cellen deze informatie altijd vastgehouden hebben. Eigenlijk werk ik dus op celniveau om zo tot jouw ‘’verhaal achter de klacht’’ te komen. Meer weten? Klik hier.

Cliënten ervaren zich vaak meer ontspannen na een consult, lichter en alsof druk van hun schouders is gehaald. Dat is het begin van ‘’beweging’’. Later volgt de heling.

Tarieven

Een consult van anderhalf uur: € 85,-
Een consult van 30 min: € 30,-
Een tussentijdse check: € 15,-