Skip to content Skip to footer

Werkwijze en tarieven

Over mij

Mijn naam is Tessa Barten, moeder van een zoon en een dochter en ik woon in Nijmegen.

Als intuïtief coach en gediplomeerd therapeut is het mijn missie het bewustzijn van mensen te verhogen, zodat zij lichter en vreugdevoller leven. Daarbij breng ik graag mens en dier dichter bij elkaar. Meer hierover? Klik hier.

Van nature ben ik zeer sensitief, pas later werd daar een naam aangegeven: HSP of hooggevoelige.  Door mijn intuïtie te volgen is mijn sensitiviteit mijn kracht, iets bijzonder waardevols. Dat is lange tijd niet zo geweest. Door opleiding, training en coaching zijn mijn eigen beschermlagen aangepakt en kan ik zijn wie ik werkelijk ben. Dat gun ik iedereen!

Met veel toewijding, plezier, enthousiasme en compassie laat ik iedereen graag ervaren dat je met een open blik en met vertrouwen je wereld verbreedt en wonderen kunt verwachten. Alles kan en alles zit in je.

Waar ik mij mee bezig houd in de praktijk is het geven van coaching, therapie en healing in een privéconsult en traject of tijdens een afstandsconsult. Daarnaast geef ik kleinere kinderen en dieren een stem middels tolken en geef ik lichtboodschappen door.

In een consult met mij kun je opmerken dat ik door combinatie van goede scholing en mijn sensitiviteit snel verbanden leg, goed luister naar wat je zegt en daar op doorpak wanneer nodig. Regelmatig mag ik mooie boodschappen doorgeven van ”boven”. Dit geeft sturing in het proces, geeft warmte en zorgt voor bijzondere momenten.

Hopelijk ontmoeten we elkaar, ik kijk er naar uit!

Lieve groet,
Tessa

Mijn opleidingen

Met veel passie heb ik mij verdiept in alternatieve therapie. Ik vind het boeiend dat er zoveel (andere) wijsheden zijn. Mijn boekenkast staat vol met de meest uiteenlopende titels. Dat is onder andere de reden dat ik voor NEI therapie gekozen heb.

NEI bundelt oosterse geneeswijze en alternatieve therapie samen tot één krachtige tool. De opleiding voor NEI coach en NEI Master heb ik gevolgd bij trainer Jolanda Vleugel Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie.

Ik werk met verschillende methodes uit opleidingen, workshops en cursussen die ik afgelopen jaren heb mogen volgen. Zie het aanbod voor meer informatie.

Mijn werkwijze

Aan de hand van een intakeformulier bekijken we wat voor jou echt belangrijk is. Wat is jouw hulpvraag en wat wil je precies bereiken? Een behandelplan volgt op basis van de 5 elementenleer voor een holistische aanpak. Het geeft helder weer waar de focus op ligt. Dan gaan we aan de slag.

De biotensor zet ik regelmatig in als hulpmiddel. Dit is een zeer gevoelig meetinstrument. Het meet alles wat je ooit gevoeld, ervaren, gedacht of meegemaakt hebt. Dat werkt perfect, omdat je cellen deze informatie altijd vastgehouden hebben. Eigenlijk werk ik dus op celniveau om zo tot jouw ‘’verhaal achter de klacht’’ te komen. Klik op ”biotensor” wanneer je er graag meer over leest.

tolken